Elkészítés: Egy magas lábosban pirítsuk meg a vajon az apróra vágott vöröshagymát és a felkarikázott kolbászt. Öntsük hozzá a rizst, és hagyjuk pár percig pirulni. Öntsük fel a fehérborral, és hagyjuk, hogy a bor elpárologjon. Adjuk hozzá kevés húslevest, majd folyamatosan adagoljunk még hozzá, mindig csak annyit, hogy épp nedves legyen. A főzés félidejében a maradék húslevesbe tegyük bele a sáfrányt vagy a sáfrányos szeklicét, alaposan keverjük el. Folytassuk a főzést, és mindig ügyeljünk arra, hogy az apránként utántöltött húsleves meleg legyen, hogy ezzel ne lassítsuk le a főzés idejét. Miután levesszük a tűzről, dobjunk bele a rizsbe egy diónyi vajat, és kevés reszelt parmezánnal hintsük meg, és ezeket is jól keverjük el.
Hagyjuk állni 1-2 percig, majd tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.