Elkészítés: Egy magas lábosban pirítsuk meg a vajon az apróra vágott vöröshagymát és a felkarikázott kolbászt. Öntsük hozzá a rizst, és hagyjuk pár percig pirulni. Öntsük fel a fehérborral, és hagyjuk, hogy a bor elpárologjon. Adjuk hozzá kevés húslevest, majd folyamatosan adagoljunk még hozzá, mindig csak annyit, hogy épp nedves legyen. A főzés félidejében a maradék húslevesbe tegyük bele a sáfrányt vagy a sáfrányos szeklicét, alaposan keverjük el. Folytassuk a főzést, és mindig ügyeljünk arra, hogy az apránként utántöltött húsleves meleg legyen, hogy ezzel ne lassítsuk le a főzés idejét. Miután levesszük a tűzről, dobjunk bele a rizsbe egy diónyi vajat, és kevés reszelt parmezánnal hintsük meg, és ezeket is jól keverjük el.
Hagyjuk állni 1-2 percig, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.