A köleskoch elkészítéséhez a kölest a tejben a cukorral és a vaníliás cukorral megfőzzük. Ha elkészült, belekeverjük még melegen a 3 ek vajat, majd hagyjuk kihűlni.
Addig 180 fokra előmelegítjük a sütőt. Kivajazunk egy 30x22 cm-es egy tepsit, majd beszórjuk zsemlemorzsával.
A tojásokat kézi mixerrel habosra keverjük, közben hozzáadjuk a sót és a porcukrot. A kihűlt a köleshez adjuk a felvert tojást és a citrom lereszelt héját.
A tésztát beleöntjük a tepsibe, és kb. 45-50 perc alatt készre sütjük. Hidegen, melegen, porcukorral, lekvárral isteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.