A kölest rizstejben megfőzzük. Teljesen szét kell főzni, hogy szinte málljon.
Ízesítjük mézzel (vagy nyírfacukorral), vaníliaporral, reszelt citromhéjjal, citromlével, esetleg fahéjjal, kókusszal. Teszünk bele kókuszzsírt, hogy még formázhatóbb legyen, majd botmixerrel átnyomkodjuk.
A masszát tegyük a hűtőbe és kb. fél óráig hagyjuk állni.
A massza kihűlt állapotban jól formázható, így apró henger (rudi) formákat alakítunk ki.
Összekeverjük a kakaót és a nyírfacukrot, majd ebbe beleforgatjuk a kis rudakat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.