Elkészítés: A hámozott burgonyát felkockáztam, egy kis tálban kevés vízzel a mikróban 650 W-on lefedve 6 perc alatt megfőztem, még melegen áttörtem. A tojást a tejjel felvertem.
A lisztben elmorzsoltam a margarint, hozzáadtam a kihűlt burgonyát, a többi belevalóval, a tojás bő 2/3 részével rugalmas tésztát gyúrtam, a hűtőben letakarva fél órát pihentettem.
Kinyújtottam és 15 percenként háromszor nyújtottam-hajtogattam, közben a hűtőben pihentettem.
Utoljára ujjnyi vastagra nyújtottam, kicsit megrácsoztam, késsel kb. 2x2 cm-es kockákra daraboltam, sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztattam.
Tetejüket a maradék tojással lekentem, csipetnyi reszelt sajtot, pár szem egész köményt tettem rá. Addig pihentettem, ameddig a sütő 190 fokra előmelegedett és kb. 25-30 perc alatt megsütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.