Elkészítése: A körmöket ételízesítővel, kevés sóval kuktában puhára főzzük. Utána kicsontozzuk. A hagymát apróra összevágjuk. A lapockát is felkockázzuk. Tepsibe teszünk egy réteg húst, amit kevés borssal és majoránnával megszórunk. Utána a hagymával folytatjuk, utána egy réteg köröm következik, amit szintén kicsit borsozzuk és majoránnával megszórunk. Ezt addig folytatjuk, míg az alapanyag elfogy. Utána a köröm főzőlevével és a Knorr fokhagymás Rafinériával felöntjük annyira, hogy teljesen ellepje.
Lassú tűzzön addig sütjük-pároljuk, míg megpuhul. A levének sűrűnek és ragadósnak kell lennie.
Amikor kész, egy púpozott evőkanál enyhén csípős paprikát teszünk bele, de már kicsit forraljuk vele.
Sós vízben főtt burgonyával vagy rizzsel tálaljuk, és kovászos uborkát adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.