Előkészítés: A zselatint a csomagoláson olvasható utasítás szerint beáztatjuk 4 evőkanál vízbe. A tejszínt kemény habbá verjük.
Elkészítés: A körtét puhára főzzük (a körtekonzervet lecsepegtetjük, levét félretesszük), és a citromlével összetörjük. A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, és a körtepálinkával együtt a körtepéphez adjuk. A zselatint 1 dl körtelével (vagy 1 dl vízzel) felforraljuk, és a körtepéphez keverjük. Beleforgatjuk a tejszínt, nagy formába simítjuk (adagonként poharakba is tölthetjük), és 4 órára (inkább 1 éjszakára) hidegre tesszük. Tálaláskor a pudingot tálra borítjuk, és szeletelve kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 4 óra 30 perc múlva
1 adag: 365 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.