Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk robotgéppel, és vajjal kikent, liszttel szórt tortaformába öntjük.
A körtéket meghámozzuk, kockákra vágjuk, majd a vajat teflon serpenyőben felolvasztjuk a barna cukorral, és amikor kezd barnulni, rádobjuk a körtét. Kevergetjük közepes lángon, majd a citrom levét és reszelt héját, valamint a fahéjat is hozzáadjuk. 8-10 percig pároljuk, de ne főzzük szét.
A morzsához a hideg vajat a cukorral és a vágott dióval, a fahéjjal és a liszttel összemorzsoljuk.
A kihűlt körtét rákanalazzuk a tésztára, a diós morzsát rászórjuk a tetejére. 160 fokos sütőben 50 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.