Elkészítés: Nagyon apró darabokra vágom a körtéket, majd egy szűrőbe teszem és lecsöpögtetem, hogy minél kevesebb levet tartalmazzon. Majd a száraz hozzávalókat (liszt, sütőpor és mák) összekeverem egy tálban. Egy másik tálban a tojást a barnacukorral, a vaníliás cukorral, az olajjal, a joghurttal és a rummal habosra keverem. (Közben 170 fokra előmelegítem a sütőt, és a muffinformákat kirakom papírral.) A habos anyagba belekeverem a lecsöpögtetett, apróra vágott körtét, majd az egészhez hozzáadom a korábban összekevert száraz hozzávalókat. Kb. 30 percig sütöm, 170 fokon (míg aranybarnák lesznek, mint a képen).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.