1. Dolgozzunk össze 20 dkg átszitált lisztet 6 dkg porcukorral, 1 tasak vaníliás cukorral, 15 dkg vajjal és 1 db tojással. Csomagoljuk a tésztát folpakba, és tegyük a hűtőbe fél órára. Ezután nyújtsuk ki kb. 34 cm átmérőjű körré, és fektessük egy 28 cm átmérőjű piteformába.
2. Főzzünk pudingot 1 tasak vaníliás pudingporból, 3 dl tejből és 8 dkg cukorból. Ha langyosra hűlt, keverjünk hozzá 20 dkg túrót, majd osszuk el a keveréket a tésztán, és kenjünk rá 10 dkg sárgabaracklekvárt.
3. Vágjuk ki 4 db körte magházát, a húsát szeleteljük vékonyra, és locsoljuk meg 1 db citrom levével. Osszuk el a pite tetején, és tegyük 180 fokra előmelegített sütőben kb. 35 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.