Elkészítés: A tésztához habosra keverjük a tojássárgával elkevert cukrot és vizet. Hozzkeverjük a lisztet, a kakaót és a sütőport. Hozzáadjuk még a kemény habbá vert tojásfehérjét. Az így elkészített tésztát beleöntjük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, és előmelegített sütőben 190 fokon 25 percig sütjük. A megsült tésztát hagyjuk kihűlni, és köralakú kiszúróval 3 cm-es köröket vágunk ki belőle.
A krémhez felforralunk 6 dl tejet, és belefőzzük a 2 dl tejben elkevert lisztet és a vaníliás cukrot. A margarint és a cukrot habosra keverjük, hozzáadjuk a lehűtött főzött krémhez, ezután jól elkeverjük.
A piskótakorongokat félbevágjuk, közéjül krémet kenünk. Utána a krémmel bekenjük az oldalát, és meghempergetjük a kókuszreszelékben. A csokoládémázhoz a margarint és a csokoládét gőz felett felolvasztjuk. Elkeverjük, majd bekenjük vele a sapkák tetejét. Hűtőszekrénybe rakjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.