Elkészítés: A vaníliás pudingport 4 dl tejjel és 3 evőkanál cukorral felfőzzük, majd hűlni hagyjuk. Az epres pudingport szintén 4 dl tejjel és 3 evőkanál cukorral felfőzzük, hagyjuk kihűlni.
5 tojássárgát 25 dkg cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral és 1 dl tejjel, valamint az olajjal jól összekeverünk. Tovább verve hozzáadjuk a lisztet, amit előzőleg összekeverünk a kakaóval és a sütőporral. Az 5 tojásfehérjéből kemény habot verünk, és óvatosan hozzáadjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát, elsimítjuk. Vizes kanállal beleszaggatjuk a pudingot,éselőmelegített sütőben megsütjük.
A máz hozzávalóit összekeverjük, és a forró, megsült tésztára kenjük, majd egy picit szárítjuk a sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.