Elkészítés: Egy 20x20-as sütőformát kibélelünk sütőpapírral.
A túrót a vanília-aromával és 2,5 dkg cukorral simára keverjük, félretesszük.
A tojásokat a maradék cukorral keményre verjük. A vajat és a kakaóport folyamatos keverés mellett vízfürdőben felmelegítjük, majd a cukros tojáshoz adjuk. Beletesszük a lisztet, a sütőport és a diót, majd alaposan összekeverjük.
A tészta felét a sütőformába öntjük, elsimítjuk, a túrós keveréket rátesszük és eloszlatjuk, majd befedjük a maradék tésztával.
Előmelegített sütőben, 180 fokon 40-45 percig sütjük. Ha kész, hagyjuk kihűlni.
A mázhoz felmelegítjük a vajat a tejjel, majd a kakaóporral és a porcukorral elkeverjük. A sütit bevonjuk a mázzal, és dióval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.