Elkészítés: Linzertésztát készítek, kettéosztom, egyik felébe kakaóport teszek.
Kikent, lisztezett formában alulra a fehér linzertésztát teszem, megkenem lekvárral, erre jön a leforázott mák. A kakaós linzertésztából csíkokat sodrok, és a mákos töltelék tetejére rakosgatom. Előmelegített sütőben megsütöm.
A krémhez a 8 kanál lisztet a 8 dl tejjel és a 3 tojássárgával sűrűre főzöm. A 33 dkg vajat ugyanennyi porcukorral és a 2 csomag vaníliás cukorral kikeverem, majd a kihűlt főzött krémmel jól kikavarom.
A megsült mákos linzerre teszem a főzött krémet, majd erre a habfixálóval felvert tejszint, kakaóporral megszórva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.