Elkészítés: A fasírthoz egy tálban összekeverjük a darált húst, a hagymát, a lisztet, a paprikát, egy kis sót és borsot. Jól összedolgozzuk, majd golyókat formálunk belőle, és olajban egyenletesen kisütjük, papírtörlőre téve félretesszük. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra.
A szószhoz egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megpuhítjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a kaliforniai paprikát és a fokhagymát, és 1 percig sütjük. Hozzáadjuk a paradicsomot, az ananászt, 2 dl vizet, a babérlevelet, sót, borsot, és kevergetve felforraljuk. A fasírtokat egy tepsibe tesszük, majd ráöntjük a szószt, és kb. 20-25 percig sütjük a sütőben. Sima főtt rizzsel és ropogós zöldsalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.