Elkészítés: A burgonyákat héjában megfőzzük. A paprikát, a bacont, a sonkát és a póréhagymát apró kockákra vágjuk.
A burgonyákat hosszában kettévágjuk, belsejüket kikaparjuk. A kaparékot villával összenyomkodjuk, és elkeverjük 1 dl tejföllel, a reszelt sajt felével, az apróra vágott baconnal, sonkával, paprikával és póréhagymával. Ízesítjük sóval, borssal és ételízesítővel, majd a burgonyákba töltjük. Tetejüket megkenjük tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben 180 fokon szép pirosra sütjük.
A vitorlát póréhagyma zöldjéből készítjük, fogvájóval rögzítve a töltött krumplikra. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.