Az olívaolajat és az olvasztott vajat elkeverjük, és megforgatjuk benne a kenyérkockákat. Hozzáadjuk a sót, a borsot, a fokhagymaport, a hagymaport, az apróra vágott rozmaringot, és végül a finomra reszelt parmezánt.
Egy nagy tepsibe terítjük a fűszeres, olajos kenyérkockákat, és aranysárgára sütjük. 7-8 perc után megkeverjük a kockákat, és tovább sütjük, hogy mindenhol egyeneletesen megpiruljanak.
Hagyjuk teljesen kihűlni. Légmentesen záródó edényben 2 hétig tárolható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.