A hagymákat megmossuk, meghámozzuk, fölaprítjuk, a burgonyát kockázzuk, és a vízzel vagy a levessel puhára főzzük, majd turmixoljuk vagy merülőmixerrel pépesítjük. Ha nagyon sűrű lenne, vízzel felöntjük.
Visszatesszük a tűzre, amikor forrni kezd, beleöntjük a tejszínt. Újraforraljuk, majd levesszük a tűzhelyről, és beletesszük a vajat.
A sajtot lereszeljük, a kenyereket megöntözzük az olajjal, a tetejükre halmozzuk a sajtot, végül a sütőben, kb. 10 percig sütjük, amíg a sajt szépen ráolvad. A levest a krutonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.