Robotgéppel a vajat, a tojást, a cukrot habosítjuk. Közben összekeverjük a lisztet és a sütőport.
Beletesszük a vajas alapba a tejet, a liszttel összekevert sütőport és 2-3 perc alatt simára keverjük, majd szilikonos vagy kivajazott, lisztezett tepsibe tesszük.
A meggyet kimagozzuk és lisztbe hempergetve (hogy ne menjen le az aljára), rátesszük a tésztára.
Alul-felül légkeverésesre állítjuk a sütőt, 170 fokon 20-25 percig sütjük.
Megjegyzés
Azért ez a kedvencem, mert lisztérzékenyek és nem lisztérzékenyek is fogyaszthatják. Nem érződik az izén, hogy diétás, így a családnak is bármikor megcsinálhatom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.