Elkészítés: A felkockázott csirkemellfilét némi sóval, borssal, fokhagymával fűszerezve összekeverjük a kukoricával, a picire vágott metélőhagymával és a reszelt sajttal.
Az öntethez felverjük a tojásokat, és a tejföllel, valamint a liszttel alaposan összekeverjük, majd a hússal is összeforgatjuk.
A sütőformát először szilikonos sütőpapírral, majd a vékony szelet baconcsíkokkal béleljük ki úgy, hogy a szélük kilógjon, amit majd a végén ráhajtunk a tetejére. Beletöltjük a keveréket, ráhajtjuk a szalonnát, és alufóliával lefedve sütjük előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30-40 percig, majd a végén a tetejét pirosra sütjük.
Kicsit hűlni hagyjuk, kiborítjuk a formából, hidegen szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.