Elkészítés: 1.) A hagymát nagyon apróra vágjuk (én aprítógéppel szoktam, úgy lesz kb. egyforma pici), kevés vajon 1-2 percig előpároljuk. Beletesszük a borjúhúst és a zöldségeket (kivéve a borsót), és jó magas lángon kicsit pirítunk rajta.
2.) A 2 kanál liszttel megszórjuk, elkeverjük, és felengedjük annyi vízzel, hogy jól ellepje. Mehet bele a 2 tyúkhúsleveskocka, ételízesítő vagy só és bors.
3.) Lassan főzzük, kb. 1 óra múlva hozzáadjuk a borsót is.
4.) Ha a leves és a zöldségek megpuhultak, tejszínnel dúsítjuk, még mielőtt újra forrna, elzárjuk és ízlés szerint megszórjuk a kaporlevéllel. Hámozott, vékonyra vágott citromkarikákat (4-5) rakunk bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.