Elkészítés: 1.) A hagymát nagyon apróra vágjuk (én aprítógéppel szoktam, úgy lesz kb. egyforma pici), kevés vajon 1-2 percig előpároljuk. Beletesszük a borjúhúst és a zöldségeket (kivéve a borsót), és jó magas lángon kicsit pirítunk rajta.
2.) A 2 kanál liszttel megszórjuk, elkeverjük, és felengedjük annyi vízzel, hogy jól ellepje. Mehet bele a 2 tyúkhúsleveskocka, ételízesítő vagy só és bors.
3.) Lassan főzzük, kb. 1 óra múlva hozzáadjuk a borsót is.
4.) Ha a leves és a zöldségek megpuhultak, tejszínnel dúsítjuk, még mielőtt újra forrna, elzárjuk és ízlés szerint megszórjuk a kaporlevéllel. Hámozott, vékonyra vágott citromkarikákat (4-5) rakunk bele.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.