Elkészítés: A tésztához a kakaót, a mézet, a 2 tojást és a porcukrot összekeverjük, és gőz fölött sűrűre
főzzük. Hozzáadjuk a lisztet, összedolgozzuk, majd 3 lapot sütünk belőle tepsi hátán.
A krémhez a puncs- és vanília ízű pudingport 3-3 dl tejben külön-külön megfőzzük. A vajat porcukorral kikeverjük, felét a vaníliás, másik felét a puncsos pudinghoz keverjük.
Kihűlés után a pudingos krémekkel megtöltjük a lapokat.
A tetejére a mázat úgy készítjük, hogy a 2 tojás sárgáját kikeverünk 10 dkg porcukorral, és a tészta tetejére kenjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.