Először elkészítjük a tésztát. A lisztben egyenletesen elkeverjük az élesztőt, cukrot, valamint a sót. Hozzáöntjük az olívaolajat, aztán apránként adagolva a langyos vizet. Sima, egynemű tésztává dolgozzuk össze. Tiszta konyharuhával letakarva egy órát kelesztjük langyos helyen.
A feltéthez a darált húst pici olajon lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Félretesszük.
Az alaphoz összekeverjük a ketchupot, majonézt és a mustárt. Belekeverjük a finomra vágott hagymát is. Kevergetve kissé összemelegítjük.
Miután a tészta megkelt, lisztezett deszkán kör alakúra formázzuk, széleit körben picit visszahajtogatjuk, hogy pereme legyen. Megkenjük az alappal. Megszórjuk a sajt felével, erre tesszük a pirított darált húst, aztán az uborkát, végül a sajt másik felét. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.