Összekeverjük a kétféle lisztet (finom és teljes kiörlésű búzaliszt) egy tálban a sóval. Vékony sugárban hozzácsorgatjuk az olívaolajat, majd kis adagokban beledolgozzunk a 300 ml langyos vizet.
Alaposan átgyúrjuk a tésztát és gombóccá formázzuk, majd lefedjük folpakkal, aztán meleg helyen 30 percig pihentetjük.
A tésztát kisebb darabokra vágjuk. Ezután lisztezett felületen mindet kinyújtjuk kör alakúra. Ha ezzel elkészültünk, elrendezzük a tésztakorongokat egy sütőpapírral bélelt tepsiben. Ezután átkenjük a sűrített paradicsommal, majd elosztjuk rajtuk a felcsíkozott sonkát és a reszelt sajtot. Végül 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük a mini pizzákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.