Elkészítés: A lazacot kis kockákra vágjuk. A túrót villával áttörjük, összekeverjük sajtkrémmel, a lazaccal, a finomra vágott kaporral és a citrom héjával, levével, sóval, borssal ízesítjük.
A salátához tálba szórjuk a salátakeveréket és a leszemezett szőlőt. Az ecetet összekeverjük a narancslével és a mustárral, erőteljes mozdulatokkal beledolgozzuk az olajat. Sóval, borssal ízesítjük, és a salátára locsoljuk.
A kenyereket megpirítjuk, pogácsaszaggatóval vagy pohárral kerekre szaggatjuk (maradhat persze szögletes szeletben is), a krémmel megrakjuk, és a salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.