Elkészítés: A cikóriát megtisztítjuk, fölszeleteljük, néhány levelet félreteszünk. A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.
Fazékban az olajat felforrósítjuk, a zöldséget 5 percig pároljuk rajta, felöntjük a borral, majd a zöldséglevessel, a krumpli puhulásáig főzzük, majd a tűzről levéve botmixerrel pürésítjük. Sóval, borssal fűszerezzük, hozzákeverjük a tejszínt.
A levest tányérba szedjük, hozzáadjuk a csíkokra vágott füstölt lazacot, és a cikória félretett leveleivel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.