Elkészítés: Előkészítem az alapanyagokat. Forró vízbe dobom a bevágott paradicsomot (így lejön a héja), megpucolom, apróra vágom. A kaliforniai paprikákat is kicsumázom, feldarabolom (ízlés szerint), a hagymát és a fokhagymát megpucolom, felvágom. A szalonnát, a chorizót és a virslit feldarabolom.
A szalonnát elkezdem pirítani, aztán rádobom a kolbászt (chorizo). Mikor kisült a zsírjuk, jöhet a hagyma, a fokhagyma és virsli bele. Megborsozom, kevergetve kb. 3 evőkanál édes és 1 evőkanál erős pirospaprikát hintek rá, majd 3 dl vízzel felöntöm. Zsírjára pirítom(megvárom, hogy elfőjön a leve), legalább kétszer.
Rádobom a paprikát és a paradicsomot, ha kell, kis vizet adok hozzá. Lefedem, és legalább 1 órát főzöm közepes lángon. Sokszor ránézek, ha szükséges, pótolom a levét, nehogy odaégjen a parprika.
Nekem elég sós a sok hússal, de ízlés szerint lehet sózni. Friss bagettel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.