Elkészítés: A hajdinát forró vízben 2x átöblítjük, majd leszűrjük (hogy a jellegzetes ízét elvegyük). Kevés olajon megdinszteljük, majd vizet, majorannát és sót hozzáadva puhára főzzük.
A hagymákat megtisztítjuk és összevágjuk. A paprikákat és a paradicsomokat megmossuk, csumájukat kivágjuk, majd kockára összevágjuk. Egy serpenyőben kevés olajon a paprikákkal kezdve, a hagymával folytatva és végül a paradicsomot beletéve megpároljuk.
Tálaláskor a hajdinából kanállal kis dombocskákat formázunk, és ezekre halmozzuk a lecsót.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.