Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kevés cukorral kemény habbá verjük. A sárgáját a maradék cukorral, a kakaóporral és a puha margarinnal jól kikeverjük, majd a tej hozzáadásával fellazítjuk a tésztát, és hozzáadjuk a többi hozzávalót, simára keverjük.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a tésztát belesimítjuk, és kb. 15 perc alatt megsütjük.
Ha a tészta kihűlt, félbevágjuk hosszában, lekvárral vastagon megtöltjük, és tej tortabevonóval a tetejét bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.