Elkészítés: Kevés olajat felforrósítunk, belekarikázunk 1 fej vöröshagymát, megdinszteljük. Beledobjuk a babérlevelet, a szegfűborsot és az apróra vágott fokhagymát. Az apró kockára vágott húst ezután hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, és kevés vízzel felengedjük. Mikor a hús megfőtt, 1 evőkanál liszttel és 1 pohár vízzel habarást készítünk (tehetünk hozzá tejfölt is, hiszen sokkal finomabb úgy az íze). Jól összeforraljuk. Köretnek tésztát főzünk, vagy párolt rizst készítünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.