Elkészítés: Az élesztőt tejben felfuttatjuk. A tojást a cukorral kikeverjük, fokozatosan hozzáadjuk a vajat, majd az átszitált lisztet, a tejet, az élesztőt. Ezután letakarva, meleg helyen hagyjuk kelni.
A diót, a mogyorót és a mákot ledaráljuk, megpörköljük, majd cukorral, tejszínnel elkeverjük, hogy sűrű masszát kapjunk.
A megnőtt tésztát kinyújtjuk, négyzeteket vágunk belőle, megtöltjük a masszával, majd félholdakat formázunk belőlük. Pici tejjel elkevert tojással lekebjük. Ezután még kelesztjük őket tovább.
Ha megnőttek, 220 fokos sütőben aranybarnára sütjük. Még melegen megkenjük porcukorból és citromléből kikevert cukormázzal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.