Elkészítés: Az élesztőt felfuttatjuk a tejben egy pici cukorral. Közben beletesszük a tálba a lisztet, a margarint, a tejfölt, 1 evőkanál sót, a tojásokat és a felfuttatott élesztőt. Összedolgozzuk, és hagyjuk, hogy jól megkeljen.
A tepertőt megmelegítjük és 3 felé osztjuk. Ha megkelt a tészta, kinyújtjuk, rákenjük a tepertőkrém 1/3 részét, összehajtjuk a tésztát. Ezt a műveletet 20 perc múlva megismételjük, összesen 3-szor.
A végén kinyújtjuk, késsel bekockázzuk a tetejét, megkenjük felvert tojással. Pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, és kb. 10 percig még kelesztjük, ezután megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.