Elkészítés: A csibecombokat kicsontozzuk, felkockázzuk, felhevített vajban megpirítjuk a szeletelt gombával. Ízesítjük, fűszerezzük, majd hagyjuk kihűlni. Ezután hozzákeverjük a sajtkrémet és a finomra vágott petrezselymet.
Lisztezett deszkán kinyújtjuk a vajas tésztát, ráhelyezzük a ragut, rolád alakúra hajtjuk, lekenjük a tejföllel, megszórjuk szezámmaggal, és forró sütőben ropogósra sütjük. Pihentetjük, majd szeleteljük.
Almabefőttel és balzsamecettel ízesített madársalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.