Elkészítés:
1. Forrósítsuk meg az olajat egy lapos és széles teflonedényben. Fonnyasszuk meg rajta a vékonyra szeletelt hagymát, majd adjuk hozzá a vékony csíkokra szeletelt paprikákat.
2. Pár perc múlva adjuk hozzá a felkockázott padlizsánt, majd a felkarikázott cukkinit, és erős tűzön pirítsuk. Végül adjuk hozzá a felszeletelt paradicsomot, sózzuk ízlés szerint, majd kb. 20 perc alatt főzzük készre.
3. Főzzük ki a Barilla Rigatoni tésztát bő, sós vízben „al dente” keménységűre (azaz nem teljesen puhára), szűrjük le, és keverjük össze a szósszal. A tetejét hintsük meg a reszelt pecorino sajttal, és azonnal tálaljuk.
A Barilla Chef tippje:
Helyettesíthetjük a koktélparadicsomot 600 g konzerv, hámozott paradicsommal.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.