Elkészítés:
1. Forrósítsuk meg az olajat egy lapos és széles teflonedényben. Fonnyasszuk meg rajta a vékonyra szeletelt hagymát, majd adjuk hozzá a vékony csíkokra szeletelt paprikákat.
2. Pár perc múlva adjuk hozzá a felkockázott padlizsánt, majd a felkarikázott cukkinit, és erős tűzön pirítsuk. Végül adjuk hozzá a felszeletelt paradicsomot, sózzuk ízlés szerint, majd kb. 20 perc alatt főzzük készre.
3. Főzzük ki a Barilla Rigatoni tésztát bő, sós vízben „al dente” keménységűre (azaz nem teljesen puhára), szűrjük le, és keverjük össze a szósszal. A tetejét hintsük meg a reszelt pecorino sajttal, és azonnal tálaljuk.
A Barilla Chef tippje:
Helyettesíthetjük a koktélparadicsomot 600 g konzerv, hámozott paradicsommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.