Elkészítés: A langyos tejet, az olvasztott margarint, a tojássárgákat, a cukrot, a mazsolát, a citromhéjat és a mákot összekeverjük, és ráöntjük a karikára vágott kiflikre. Jól összeforgatjuk, megvárjuk míg a kifli felveszi a folyadékot, és egy kikent tortaformába enyhén belenyomkodjuk. 170 C°-on 20-25 perc alatt megsütjük, és a formában
hagyjuk kihűlni.
A krémhez a hozzávalóból sűrű krémet főzünk, kihűtjük, és a 15 dkg margarinnal jól kikavarjuk. Ezt simítjuk a mákos guba tetejére, majd az
egészet bevonjuk a gőz fölött keményre vert habbal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.