Egy tálba kitöltjük a tejet, hozzáadunk 2 evőkanál porcukrot, majd a kifliszeletek mindkét oldalát bele mártjuk.
Az áztatott szeleteket csatos tortaformába helyezzük.
Kb 1.5 kg almát meghámozunk, lereszeljük, kinyomkodjuk a levét, majd hozzáadjuk a fahéjat, 2 evőkanál porcukrot és a búzadarát, összekeverjük, és a kifliszeletekre halmozzuk.
2 tojásfehérjéhez 2 evőkanál porcukrot adunk, majd gőz fölött kemény habbá verjük.
A tojáshabot ráhalmozzuk az almás töltelékre, és 200 fokos, forró sütőbe helyezzük. Addig sütjük, ameddig a hab szép aranybarna lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.