6 db szikkadt kiflit felkarikázunk. Egy tálba tejet öntünk, hozzáadunk 2 evőkanál porcukrot, majd a kifliszeletek mindkét oldalát belemártjuk. Az áztatott szeleteket csatos tortaformába helyezzük.
Az almát lereszeljük, kinyomkodjuk a levét, majd hozzáadjuk a fahéjat, 2 evőkanál porcukrot és a búzadarát. Ezeket összekeverjük és a kifliszeletekre halmozzuk.
A tojásfehérjéhez 2 evőkanál porcukrot adunk majd gőz fölött kemény habbá verjük. A tojáshabot ráhalmozzuk az almás töltelékre és forró sütőbe helyezzük. Addig sütjük ameddig a hab szép aranybarna lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.