Elkészítés: Először forraljuk fel a tejet a cukorral és a vaníliás cukorral. Míg felforr a tej, válasszuk szét a tojásokat, olvasszuk fel a margarint és szeljük fel a kalácsot ne túl pici kockákra. Ha a tej forr, vegyük le a tűzről, és keverjük bele a kicsit felvert tojássárgákat (én a mazsolát ilyenkor már beleteszem). Majd öntsük nyakon vele a kalácskockákat, keverjük bele az olvasztott margarint, és hagyjuk, hogy megszívják magukat. Ezalatt pucoljuk meg az almát, reszeljük le, daráljuk le a diót, keverjük össze a porcukorral és a fahéjjal. Verjük habbá a tojásfehérjét, és keverjük óvatosan a kalácshoz. Margarinnal kenjünk ki egy tálat, szórjuk bele a cukros dió felét, majd erre a kalács felét simítsuk rá. Erre jön az alma, majd a maradék dió, végül a kalács másik fele (én erre még durvára vágott diót is szoktam szórni). Jó meleg sütőbe süssük, míg szép piros lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.