Elkészítés: A megmosott, kiklopfolt csirkemell mindkét oldalát megsózzuk, borsozzuk. A májkrémet, a hagymát, a mustárt, a ketchupot, a piros aranyat, a chiliszószt botmixerrel/turmixgéppel összedolgozzuk. Egy őzgerincformát kikenünk zsírral, majd beleteszünk egy réteg csirkemellet, megkenjük a szósszal, 1-2 szeletelt szalonnát teszünk rá, majd erre sajtot reszelünk. Így rétegezzük, amíg van alapanyagunk, a tetejére bővebben teszünk reszelt sajtot. Előmelegített sütőbe toljuk, és 45-50 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.