Elkészítés: Először meggyúrjuk a tésztát: a lisztet és a margarint egy kiskanál sóval összenyomkodjuk, amennyire csak lehet, majd hozzáadunk egy kis vizet, tovább nyomkorásszunk, hozzáadunk még egy kis vizet, és ezt addig csináljuk, amíg egyenletes tészta lesz belőle. Ezután egy kicsit a hűtőbe tesszük.
Elkészítjük a tölteléket: a hagymát megpucoljuk, és kiskockákra vágjuk. Serpenyőben megpirítjuk. Egy rövid időre beletesszük a fokhagymát, majd gyorsan hozzáadjuk a darált húst, és azt is megpirítjuk. Tudjátok, előbb levet ereszt, aztán az elpárolog, és elkezd pirulni a hús. Közben kevergetjük, és megfűszerezzük. Minden fűszerre szükség van. Sóból és borsból jó sokat lehet bele tenni, oregánóból két csipetnyit, kakukkfűből és rozmaringból azonban egy negyed csipetnyi is elég lesz.
Vegyük ki a hűtőből a tésztát. Osszuk ketté. Mindkét részét nyújtsuk vékonyra, annyira, hogy pont akkora legyen, mint a tepsi. Nem kell egyszerre mindkettőt megcsinálni, előbb elég az egyiket. Kiolajozzuk a tepsit, belerakjuk a húst, eligazgatjuk, hogy mindenhol ugyanannyi legyen. Ekkor lefedjük a másik tésztával. A széleit kicsit összenyomkodjuk, hogy a két tészta összeragadjon, ez azért kell, hogy a felső tészta ne menjen össze kis picire, hanem szépen egyben maradjon, és pitealakú legyen. Megszurkáljuk villával, majd betoljuk a sütőbe, és kb. 40 percig sütjük. (Azért kb., mert nem tudom, mekkora a tepsid, és milyen vastag lett a tésztád.) Amikor már szép színe van a tésztának, valamint kicsit el is vált a tepsi szélétől, akkor kész. Ekkor kivesszük, és letakarjuk egy kicsit. 15-20 percig hagyjuk hűlni. Egyrészt úgyis olyan forró, hogy nem lehet enni, másrészt szétesne benne a töltelék, ellenben viszont ha kicsit hűl, akkor minden épen marad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.