Előkészítés: A halat megmossuk, megtisztítjuk, szárazra töröljük. A vajat szeletekre vágjuk. A kakukkfüvet és a rozmaringot leöblítjük.
Elkészítés: A halat kívül-belül megcsepegtetjük citromlével és besózzuk. A halra fektetünk fűszervajat, 1-1 kakukkfű- és rozmaringágat, és alufóliába csomagoljuk. A hal mindkét oldalát 10-10 percig sütjük a grillrácson. A fokhagymás bagettet az utolsó 2 percre a hal mellé a rácsra fektetjük, és ezzel fogyasztjuk. Friss fejessalátát is kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.