A tejszínt kemény habbá verjük. A mascarponét kikeverjük a cukrokkal és beledolgozzuk a tejszínhabot. Veszünk egy méretes tálat. Az ananász levét felhígitjuk egy kevés tejjel, ízesítjük rumaromával. Ebbe kezdjük mártogatni a piskótát és kirakjuk vele a tál alját.
Mehet rá a málna és a felkockázott ananász fele, és befedjük a krém felével. Utána újabb réteg piskóta következik, rá az ananász, a megmaradt krém, a tetejére pedig málna és olvasztott csokoládé. Néhány órával fogyasztás előtt célszerű készíteni, hogy az ízek összeérjenek, a piskóta pedig megpuhuljon.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.