A tejszínt kemény habbá verjük. A mascarponét kikeverjük a cukrokkal és beledolgozzuk a tejszínhabot. Veszünk egy méretes tálat. Az ananász levét felhígitjuk egy kevés tejjel, ízesítjük rumaromával. Ebbe kezdjük mártogatni a piskótát és kirakjuk vele a tál alját.
Mehet rá a málna és a felkockázott ananász fele, és befedjük a krém felével. Utána újabb réteg piskóta következik, rá az ananász, a megmaradt krém, a tetejére pedig málna és olvasztott csokoládé. Néhány órával fogyasztás előtt célszerű készíteni, hogy az ízek összeérjenek, a piskóta pedig megpuhuljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.