Elkészítés: A piskótát elkészítjük: a 3 tojásfehérjét habbá verjük. A 3 tojás sárgáját a 3 evőkanál cukorral habosra keverjük. Ehhez adjuk a 3 evőkanál lisztet, a sütőport, és végül óvatosan belekeverjük a tojások felvert habját. Kivajazott, lisztezett kerek tortaformába töltjük, és légkeveréses sütőben 160 fokon 15 percig sütjük. Amíg a piskóta hűl, elkészítjük a krémet.
A vajkrémet elkeverjük 2 evőkanál cukorral. A gyümölcskocsonya-port elkeverjük 2,5 dl vízzel, és hozzáadunk 2 evőkanál cukrot, felemelegítjük (nem forraljuk!). Ezt a vajkrémhez keverjük, és hozzáadjuk a gyümölcsöket ill. a felvert tejszínt. Ha kihűlt a piskóta, ráöntjük a krémet, és egy éjszakán át dermesztjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.