A tésztához a lisztet, a vajat, a porcukrot és a sót gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, majd folpackba csomagolva 30 percre hűtőbe tesszük.
Egy 18 cm-es kapcsos tortaformát kivajazunk, és kibéleljük a kinyújtott tésztával úgy, hogy kb. 4 cm-es pereme legyen. Sütőpapírral kibéleljük, száraz babot vagy lencsét szórunk bele, és 175 fokon 10 perc alatt elősütjük.
A krémsajtot kikeverjük a cukorral, a tojássárgájával és a citromhéjjal. A fehérjét egy csipet sóval habbá verjük, majd lazán összeforgatjuk a krémsajtos masszával. A tésztára kanalazzuk, és belenyomkodjuk a málnát is.
A tetejét megszórjuk mandulával és visszatesszük a sütőbe kb. 50-60 percre. (Ekkor még remeg a teteje, de hűlés közben szépen megszilárdul.) Ha teljesen kihűlt, felszeleteljük, megszórjuk porcukorral és málnával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.