Elkészítés:
1.) A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a tepsit pedig kibéleljük sütőpapírral.
2.) A tojások fehérjét egy csipet cukorral kemény habbá verjük.
3.) A tojások sárgáját a porcukorral, a vaníliás cukorral és 1 evőkanál forró vízzel habosra keverjük.
4.) A tojássárgájára borítjuk a kemény fehérje-habot, rászitáljuk a lisztet és a pudingport, majd óvatosan összeforgatjuk az egészet. A sütőlapra simítjuk, berakjuk a sütőbe, és 15 perc alatt készre sütjük. Kiborítjuk egy porcukorral megszórt tiszta konyharuhára, lehúzzuk az aljáról a sütőpapírt, és a konyharuhával együtt feltekerjük.
5.) A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A likőrt felmelegítjük, a zselatint kinyomkodjuk és felolvasztjuk a likőrben.
6.) A tejszínhabot összekeverjük a porcukorral, és habosra verjük. Hozzákeverjük a közben langyosra hűlt zselatint, és 30 percre a hűtőbe tesszük.
7.) A málnát megmossuk, lecsepegtetjük.
8.) A piskótát kitekerjük, és vastagon megkenjük a tejszínhabbal. Megszórjuk a málnával, és finoman feltekerjük. Egy hosszúkás tálra tesszük a tekercset és porcukorral megszórjuk. Tálalásig a hűtőben tartjuk.
2024.09.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.