Elkészítés: A tejet a cukorral és a vaníliás cukorral felforraljuk. A tojások sárgáját 1,5 dl tejjel és a liszttel mixerpohárban csomómentesre rázzuk (vagy simára keverjük), és hozzáadjuk a forrásban lévő tejhez. Állandó kevergetés mellett besűríjük.
A tűzről levéve még melegen hozzákeverjük a tojásfehérjék keményre felvert habját.
Egy mély tálba öntjük a vaníliakrém 1/3 részét. Megrakjuk félbetört és vaníliacukros tejbe mártogatott babapisótával, bőven megszórjuk a málna felével. Ráöntjük a krém másik 1/3-át. Erre is babapiskóta és málna kerül, végül a maradék vaníliás krémmel betakarjuk, a tetejét pedig egészséges málnaszemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.