Elkészítés: 10 dkg cukrot 1 evőkanál vízzel kevergetve felolvasztunk, majd tovább kevergetve aranybarnára pirítjuk.
Olyan tortaformába öntjük, aminek nem lehet levenni az oldalát, de egy 1 literes lábas is megfelel. A karamell lehetőleg a forma oldalát is vonja be vékonyan. A karamellt hagyjuk kihűlni. Akkor jó, ha meg is repedezik.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd 10 dkg kristálycukrot, utána pedig 25 dkg villával összetört málnát adunk hozzá. A karamellel bélelt formába öntjük, és a forró sütőbe téve vízfürdőbe állítjuk. Közepes lángon kb. 45 percen át gőzöljük, majd hagyjuk kihűlni.
A tojások sárgáját 10 dkg cukorral és a vaníliás cukorral simára dolgozzuk, gőz fölött kevergetve mártást főzünk belőle, majd kihűtjük. Hűtés közben ajánlatos megkeverni.
Végül a szuflét egy tálra borítjuk, a
vaníliamártással leöntjük, és málnaszemekkel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.