Elkészítés: A megtisztított, megmosott egrest ízlés szerint cukorral, 1 csipet sóval és annyi vízzel, hogy ellepje, feltesszük főni. A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat 1 púpos evőkanál liszttel simára keverjük. A fehérjét kemény habbá verjük. A megfőtt egres levéből 3-4 evőkanállal a sárgájához keverünk, és óvatosan behabarjuk az egrest. Miután felforrt, lassan belekeverjük a tojáshabot, lehúzzuk a tűzről, és hagyjuk kihűlni. Jól lehűtve desszertkén vagy - ahogy Mamóka csinálta - csirkemellfasírttal könnyű nyári ételként fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.