Elkészítés: A krémhez 2 csomag vaníliás pudingport fél liter tejben 20 dkg cukorral felfőzünk, majd hagyjuk kihűlni.
A tésztához az 1 tojást 10 dkg cukorral és 10 dkg margarinnal habosra kikeverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a reszelt citromhéjat, és sima tésztává gyúrjuk.
Egy 21 cm átmérőjű formát vékonyan kikenünk margarinnal és belenyútjuk a tésztát úgy, hogy egy kis pereme is legyen. Sütőben szép világosra sütjük.
A kihűlt pudingot elkezdjük verni habverővel, majd apránként hozzákeverünk 6 dl tejfölt. A krém felét rásimítjuk a tésztára, megrakjuk mandaringerezdekkel, majd a krém másik felét is rárakjuk. A tetejét szépen kirakjuk a maradék mandarinnal, és jól behűtve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.