Elkészítés: Egy közepes gáztepsit sütőpapírral borítok. A mandulalapokat egy kisebb serpenyőben zsiradék nélkül enyhén megpirítom, hűlni hagyom.
A tojássárgáját alaposan elkeverem a vaníliarúd magjaival és a porcukorral. A sütőt 175 fokra előmelegítem.
A leveles tésztát lisztezett felületen egyenletesen vékonyra nyújtom. Megkenem a vaníliás keverékkel, 1 cm-t körben szabadon hagyok a szélein. Meghintem a pirított mandulalapokkal, szorosan feltekerem. 1 cm vastagon felszeletelem. Az előkészített tepsibe rakosgatom.
18-20 perc alatt szép világosra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.