Elkészítés: Azzal kezdem, hogy felteszem a vizet a tésztának, mert utána minden nagyon gyorsan megy. A csíkokra vágott húst készre píritom olívaolajon. Miután kifehéredett a csirke meglocsolom worcester szósszal és megsózom, borsozom. Ettől sütes közben finom ropogós barna kérget kapnak a csíkok.
Ezeket kiveszem és félreteszem, majd ugyanabban a serpenyőben egy kis olajon megfuttatom a durvára vágott fokhagymát és a mandulaforgácsot. Ha kapott egy kis színt, ezt is kiveszem. Utána megfonnyasztom a spenótleveleket, miután összeestek, ráöntöm a tejszínt és forralom. Ha kicsit besűrűsödött (1-2 perc) visszateszem bele a húst és a mandulát, és átmerem bele az addig készrefőtt tésztát, majd az egészet összeforgatom. Parmezánnal és száraz fehérborral tálalom. Gyors es könnyű vacsora. Zöld színű tésztával különösen szép is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.